Motos elèctriques

SILENCE S01

S01, la moto elèctrica més venuda a Europa!

moto silence

"Avantguarda, qualitat europea, innovació i sostenibilitat units en un producte"

 • DINAMISME I PERFORMANCE 

S01, moto elèctrica més venuda a EU per a particulats gràcies a les prestacions, fins a 95k/h i una acceleració de 3,6s, i 133km d'autonomia. El dinamisme i les prestacions que cerques!

 

 • SISTEMA DE FRENADA COMBINADA CBS 

La S01 està equipada amb un sistema de fre combinat CBS: el sistema més eficaç i precís. El fre esquerre frena les dues rodes mentre que el dret frena la roda davantera i activa el fre regeneratiu que ajuda a la frenada i càrrega d'energia i bateria. 

 

 • MÀXIM CONFORT: SEIENT BAIX I TERRA PLA

La S01 té el terra pla per al màxim confort durant la conducció. A més, us donem l'opció de disposar d'un seient de conducció més baix per oferir-vos una millor manejabilitat. 

   

   

   

  • GRAN ESPAI SOTA EL SEIENT

  La S01 és la moto elèctrica amb més espai sota el seient entre els seus competidors. Ara ja pots guardar el casc i el del teu acompanyant. Gràcies al motor en roda i la posició de la bateria guanyem espai sota el seient i aconseguim un disseny pensat per a l'usuari. 

   

  • MARXA ENRERE 

  Aparca i maniobra amb totes les facilitats. Gràcies a la marxa enrere pots manejar la teva moto fàcilment en espais estrets o grans arrancades. 

  Moto elèctrica Silence S01. Garatge Grabuleda, Banyoles.
  Moto elèctrica SILENCE S01. Garatge Grabuleda

   

   

   

   

   

  RÀPID & FÀCIL: Bateria extraïble tipus trolley

  133 km: Autonomia WMTC

  95 km/h: Velocitat màxima

  3,6 s: Acceleració de 0-50 km/h 

  Des de: 4.120 €

  Càrrega ràpida i fàcil.

  Battery Pack extraïble tipus Trolley.

  Sistema d'extracció Ràpid & Fàcil: la manera més fàcil i còmoda de transportar un Battey Pack, sí, tipus Trolley! Recarrega el teu Battery Pack a casa o a un Battery Station en només 30”. Battery Pack amb gran capacitat, 5,6 kWh, per a grans prestacions.

   

  Motos elèctriques 100% connectades.

  App MySilence.

  Tot el que necessites saber: comparteix el teu vehicle amb els teus amics, controla on està ubicat i els km d’autonomia recorreguts o el percentatge de càrrega, crea rutes, activa l’alarma… I molt més!

   

  RESISTENT A

  L'AIGUA

  CONTROL D'UBICACIÓ I 

  FRIEND SHARING

  CONTROL DE BATERIA I 

  CÀRREGA RÀPIDA 

  SISTEMA ANTIROBATORI 

  I D'ALARMA